неділя, 25 квітня 2010 р.

Про нашу спільноту

Наша спільнота складається з 18 чоловік: 8 дівчаток і 10 хлопчаків. Двоє з 4 класу, 1 з 8 класу, а більшість з 5 і 6 класів. Заняття ми вирішили проводити з першого квітня і по два рази на тиждень, щоб встигнути завершити в травні. Адже більшість із нас в червні може роз'їхатись по таборах відпочинку і буде прикро, якщо не завершимо свої проекти. Почали заняття з того, що склали правила своєї спільноти. За невиконання правил вирішили в кінці заняття наказувати присіданням на одній нозі і віджиманням від полу: дівчатам по 5 разів, хлопцям по 15. Взагалі правил намагаємось дотримуватись, то ж наказаний був лише один хлопчик 6 класу за запізнення без поважної причини. Працюємо в парах, а іноді по троє, якщо когось немає. Сподобалось працювати з підручником, в якому так гарно все розписано. Дивувались на перших заняттях, коли наш тренер нічого не хотіла показувати, а радила звернутись до довідника чи запитати в того, хто знає. А зараз звикли і вже не запитуємо. Найбільше нам подобається на заняттях працювати за комп'ютером і грати в ігри. Ось такі у нас вийшли м'ясорубка і пилесос.

2 коментарі(в):

О 27 квітня 2010 р. о 05:49 , Blogger НД сказав...

Як у вас класно!! А на захист проектів запросите?
Бажаю вам усім успіхів і з нетерпінням чекатиму на ваші повідомлення у блозі. Пишіть про всі "дрібнички", це так цікаво!
З найкращими побажаннями,

 
О 29 квітня 2010 р. о 13:53 , Blogger Тетяна Лисяк сказав...

Дякуємо за підтримку. Обов'язково запросимо. Наша школа звикла до прийому гостей. У нас крім нашої спільноти є багато ще чого показати.

 

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка