пʼятницю, 7 травня 2010 р.

Розпочали роботу над проектами

Сьогодні у нас в школі була в гостях голова сільської ради з нагоди свята Перемоги. Ми мали можливість з нею поспілкуватись, бо сільська рада у нас в сусідньому селі. Вона підтримала наші ідеї і пообіцяла допогти чим зможе. Ми написали оголошення по селі, в яких запрошуємо всіх прийти 10 травня на пляж і допомогти його розчистити. Ходили до директора ВАТ "Виноградівський", але вона до 12 травня у відрядженні.Думаємо вона не відмовить нам і допоможе привезти піску. Щодо освітлення, то голова сіль. ради сказала, що в бюджет заклали освітлення вулиці на трасі, а по центральній поки ні. Ми думаємо, піти по селі і зібрати грошей, хто скільки дасть. Щоб хоч декілька лампочок вкрутити. Поки що такі плани.

2 коментарі(в):

О 11 травня 2010 р. о 01:08 , Blogger artekschool сказав...

Может быть провести опрос жителей по различным темам (пляж, освещение, и пр.) и результаты показать председателю сельсовета, тогда помощь будет с большей долей вероятности. Придумайте награды (сделанные своими руками, при помощи компьютера) для тех, кто придет вам помогать.

 
О 11 травня 2010 р. о 03:06 , Blogger НД сказав...

СУПЕР! А оголошення, що розвісили по селу, робили на комп"ютері?
Як там у вас вийшло 10 травня? МИ всі тут, в офісі ПРООН, за вас хвилюємося, бо ж знаємо, як іноді буває. Це ж все-таки свято, і в городах у людей роботи повно...
ТРИМАЙТЕСЯ!

 

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка